Építsd tudatosan a jövőd

Pénzügyi coaching

Pénzügyi coaching

Blog és Facebook

2016. június 23. - SikeresEgyensuly

Szeretettel üdvözlök mindenkit, aki valamilyen forrásnak köszönhetően olvassa a bejegyzésem!

Azt hiszem, minden első találkozáskor alapvető a bemutatkozás, így mielőtt rátérünk a blog témájára, megragadnám az alkalmat, és bemutatkoznék :)

 

A becsületes nevem I. Viharban Született Juhász Attila (na jó, a viharban született nem biztos,hogy igaz, de az első igen..legalábbis a családunkban). Szerény gyermekkromról nem mesélnék bővebben, legyen mindenkinek elég annyi, hogy soha nem voltam a legszófogadóbb kislurkó, de édesanyám legnagyobb örömére felnőttem, és sikerült tisztességes embert faragnia belőlem. 18 éves koromban kezdtem dolgozni (folyamatos tanulás mellett), először a kereskedelemben, majd később a pénzügyi szférában folytattam. Gyakorlatilag 19 éves korom óta vezetői pozícióban látom el feladataimat, amire nagyon büszke vagyok. A pénzügyben már több mint 5 éve dolgozom, és úgy érzem a pénz világából is megyek nyugdíjba :)

Úgy gondolom, ennyi elég is rólam, akivel személyesen fogok találkozni, úgyis jobban megismer. Most térjünk rá a blogom, és a Facebook oldalam miértjére. Rendkívül fontosnak tartom a mai világban a megfelelő anyagi háttér felépítését. Most nem szeretnék belemenni olyan monológokba, hogy miért nem lesz nyugdíjad, és miért kell félretenned a gyermeked taníttatására vagy életkezdésére. Aki ezen témaknak nem érzi a komolyságát, azzal nem hiszem, hogy szeretnék beszélgetni. Lesz úgyis sokszor szó az emberek mentalitásáról, az érdekes gondolatok kielemzéséről, és a megfelelő hozzáállás kialakításáról, mindezt természetesen a sajátos, néha kissé nyers hangvételemben. Az oldal azért jött létre, hogy azok az emberek, akik tisztában vannak vele, hogy nekik is kell legyen egy megtakarításuk - amit a későbbi önmaguknak, vagy családtagjaiknak építenek fel - a segítségemmel megtalálják. Természetesen aki igénybe veszi a szolgáltatásom, azzal személyes találkozót bonyolítok le, aminek szerves részét képzi a teljes körű igényfelmérés, hiszen csak és kizárólag pontos információkkal dolgozom. A következő bejegyzésemben bemutatom a folyamatot amin átesel ha találkozunk, és elmondom mi a különbség a megszokott pénzügyi tanácsadás és a Juhász Attila pénzügyi coaching között.
Hamarosan találkozunk!

Attila

A bejegyzés trackback címe:

https://felreteszek.blog.hu/api/trackback/id/tr968835184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása